Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.
Ok
Domov
RSS
Titulka|Domov|Prihlásenie|Obchodné podmienky|Servis|Recyklácia|Kontakt|
Nenašli ste? Nevadí. Napíšte nám a my Vám pošleme ponuku do emailu.|
Kategórie Výrobcovia
Akciové produkty
Apple
Autodoplnky
Drogéria a upratovanie
Elektrospotrebiče
Kancelárska technika
Kancelárske potreby
Nábytok a doplnky
PC komponenty
PC, Notebooky, Tablety, Ebook
Reklamné predmety
Škola
Tonery - Náplne do tlačiarne
Voľný čas, hobby, záhrada, náradie

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.TonerySlovakia.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, MiGo spol. s r.o. so sídlom Topolčianska 10, Bratislava 851 05, IČO: 45261733 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na info@toneryslovakia.sk .

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

prepravné spoločnosti: Slovenská pošta, Direct Parcel Distribution SK s.r.o., General Logistics Systems Slovakia s.r.o.

účtovníctvo: Data Day s.r.o.

členovia Lyoness: Lyoness Group AG

Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Akciové produkty

Kopírovací papier A4 80g XEROX Business

Kopírovací papier A4 80g XEROX BusinessKvalitný papier ideálny pre čiernobiel u ...

3.70 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
Reklama


Novinky e-mailom
Pre odoberanie alebo zrušenie odoberania noviniek vyplňte svoj e-mail:
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
KONTAKT
MiGo spol. s r.o.
Černyševského 39
851 05 Bratislava
Tel.:0911 919 605
E-mail:info@toneryslovakia.sk
© MiGo spol. s r.o.