Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.
Ok
Domov
RSS
Titulka|Domov|Prihlásenie|Obchodné podmienky|Servis|Recyklácia|Kontakt|
Nenašli ste? Nevadí. Napíšte nám a my Vám pošleme ponuku do emailu.|
Kategórie Výrobcovia
Akciové produkty
Autodoplnky
Balíky kancelária
Drogéria a upratovanie
Elektro
Kancelárska technika
Kancelárske potreby
Korekcia, lepenie, balenie
Nábytok a doplnky
Papier, bloky, obálky, etikety
PC komponenty
PC, Notebooky, Tablety, Ebook
Písacie potreby
Škola
Tonery - Náplne do tlačiarne
Voľný čas, hobby, záhrada, náradie
Zakladanie a archivácia

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese http://www.TonerySlovakia.sk.

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, MiGo spol. s r.o. so sídlom Topolčianska 10, Bratislava 851 05, IČO: 45261733 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na info@toneryslovakia.sk .

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

prepravné spoločnosti: Slovenská pošta, Direct Parcel Distribution SK s.r.o., General Logistics Systems Slovakia s.r.o.

účtovníctvo: Data Day s.r.o.

členovia Lyoness: Lyoness Group AG

Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Akciové produkty

Euroobal A4 matný 45 mic v sáčku DO1776

Euroobal A4 matný 45 mic v sáčku DO1776Priehľadný euroobal z polypropyl énu. Otv...

2.50 EUR s DPH

Kopírovací papier A4 80g Xerox Performer

Kopírovací papier A4 80g Xerox PerformerUniverzáln y papier pre bežné kopírovani e...

3.70 EUR s DPH

Zobraziť všetky akcie >>
Reklama


Novinky e-mailom
Pre odoberanie alebo zrušenie odoberania noviniek vyplňte svoj e-mail:
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
KONTAKT
MiGo spol. s r.o.
Černyševského 39
851 05 Bratislava
Tel.:0911 919 605
E-mail:info@toneryslovakia.sk
© MiGo spol. s r.o.